Laat je keuze coachen! God heeft ieder mens talenten gegeven en een plek van leven, in je werk, studie en relaties. Wil jij je plek herontdekken en je meer bewust worden van je talenten? Leer jezelf proactief op te stellen bij een loopbaanswitch of studiekeuze! – Carola

Leven met aandacht! Veel mensen met concentratie- problemen zijn uit balans. Of ze zijn erg druk in hun hoofd  óf ze zijn speelbal van hun eigen emoties. Heb jij moeite met het vinden van een goede balans? Dan heb ik goed nieuws: je kunt het leren! Er zijn effectieve methoden voor. Ik ben gespecialiseerd coach voor mensen met ADD of AD(H)D. – Margo

Van strijd naar profijt! Wil je leren om jezelf en je omstandigheden te accepteren en tegelijk jezelf te sturen? Ik daag je uit om te ontdekken welke bagage je hebt. Zodat je daaruit kunt nemen wat je nodig hebt. We zijn immers bedoeld om krachtig in het leven staan, met de zekerheid en rust die God geeft. Specialisme: familie- en organisatie opstellingen. – Irene

totaal

Carola

Echtgenote, moeder, vriendin, docent, coach en studieloopbaanbegeleider.

Ik word blij van: groepen mensen, kloosters, wandelen in het bos in gesprek met mensen over wat hen beweegt, belemmerd en over wat ze wel of niet geloven. Mijn passie wordt geactiveerd door 3 dingen: buitenleven met mens en dier, empoweren van groepen, kloosterweekenden.

Als mens ben ik: betrokken, enthousiast, gelovig en inspirerend. Maar ik kan ook wel heel snel, ongeduldig en ‘licht’ chaotisch zijn, kortom een gepassioneerd mens die leeft en werkt, met alle gekregen gaven en daarbij horende valkuilen.

Margo

Moeder, echtgenoot, vriendin, collega, remedial teacher, ADD en ADHD coach.

Enthousiast, onverwachts, ad rem, creatief, grappig, bewogen, empathisch, confronterend, indien nodig provocerend en narratief. Ik kan heel goed van de hak op de tak springen en associëren en ben daardoor soms een beetje onnavolgbaar.Elke dag is een gift. Met aandacht voor jezelf, je gaven en talenten, de grote en kleine dingen die op je pad komen, mag je leven en genieten tot eer van de Allerhoogste en in contact met de wereld om je heen.

Mijn specialisme is het coachen van volwassenen met aandachts-problematiek. Met of zonder diagnose ben je van harte welkom om je hoofd en hart te leren samenwerken, en om te leren luisteren naar jezelf.

Irene

Echtgenote, moeder, opleidingskundige, mediator, onderzoeker, trainer en coach.
Respectvol, doorzettingsvermogen, analytisch, inlevend, verdiepend, kernachtig.

Ik ben meer een denker en kan soms meer gericht zijn op begrijpen dan op voelen. Keuzes maken vanuit je hart, zo heb ik gemerkt, gaat niet vanzelf.
Een nieuwe ontmoeting, het horen van iemands levensverhaal, geeft mij passie mee te zoeken naar talenten, richting en oplossingen. Ik ben zoekend en nieuwsgierig, dat maakt me gedreven en in voor nieuwe dingen.

Mijn motto is: Een helicopterview op je eigen leven is verfrissend, biedt, ruimte, laat je vrijheid voelen en creëert nieuwe mogelijkheden.