ADD Coaching

Margo Matse

Jouw rots in de branding bij ADD

ADD of Attention Deficit Disorder is een genetisch bepaalde concentratiestoornis, ook wel aandachtstekortstoornis of het overwegend onoplettend type genoemd. Doordat het de stille versie is van ADHD, wordt de stoornis vaak laat ontdekt. Meestal pas bij volwassenen. Dat is jammer, want wanneer je ADD hebt, doe je ervaringen op die je zelfvertrouwen kunnen schaden. Hoe eerder je weet waarmee je worstelt, des te beter.

Heb jij ADD? Dan moet je dubbel zo hard werken. Om aandachtig te blijven, projecten netjes af te ronden en kritiek van anderen een plaats te geven. Hoog tijd dus om even wat gas terug te nemen en samen te bekijken hoe het eenvoudiger of effectiever kan.

Waarom ik mijn werk zo graag doe? Omdat ik zelf energie krijg van de kracht in mensen. Van de focus op wat ze graag doen en de sterke wil om patronen te veranderen. Fantastisch! Die succeservaringen vieren we dan ook samen. Dat zijn dé momenten.

Ga naar de website van MargoTerug naar aanbod

Anderen over Margo

“Ik ben me meer bewust geworden van de werking van mijn brein. Ik kan er nu meer invloed op uitoefenen, zodat er meer rust is in mijn hoofd.”

Ruud

“Het urgentiekwadrant geeft veel inzicht in hoe belangrijk het is dat je zelf stuurt en leiding geeft aan je leven. Precies wat ik zo moeilijk vond: prioriteiten stellen.”

Wilco

“Het deed me goed om de ervaringen van de andere deelnemers ook te horen. Dat zorgde ervoor dat ik met een grote glimlach terug kwam van de training!”

Jeanne