Systemische coaching met paarden

Carola Duinkerken

Wat Gracecoaching voor jou kan betekenen

Bij Grace coaching laat het paard zien wat er speelt, zonder dat er veel gesproken wordt, oftewel ‘coaching zonder oordeel’. Je hebt behoefte aan een coach die je confronteert en inspireert. Waardoor je loskomt van ingesleten patronen die je ervan weerhouden gelukkig te zijn en in je kracht te staan. Met persoonlijke aandacht en in een veilige omgeving. Coaching met paarden is dan wat voor jou.

Grace Coaching biedt je een ruim weiland aan de rand van het bos met daarin gemoedelijke paarden. Zoals merrie Grace. Van haar hoef je niet te praten, ze is er gewoon. Tijdens een coachsessie in het weiland reageert het paard op jou en spiegelt je zo voor wat er in je leeft. Daardoor kom je verrassend snel tot de kern van de zaak.

Het paard daagt jou uit om op jezelf te vertrouwen in het contact met hem en van daaruit een volgende stap te zetten.

Kijk dus wat het je brengt: vertrouwen in jezelf, de ander, je omgeving. En zicht op de doelen je wilt behalen.

Ga naar de website van CarolaTerug naar aanbod

Anderen over Carola

“Carola vroeg mij een vraag te formuleren met betrekking tot mijn beginnend ondernemerschap. Daarmee stapte ik tussen de paarden. Wat mij vooral verraste was dat ik zelf meteen heel anders naar mijn vraag ging kijken. Dat doet paardencoaching dus.”

Maaike

“Het paard duwde mij in de wei van mijn plek. Ik werd rustig van binnen. Het paard kwam toen rustig naast mij staan. Hij spiegelde dus wat ik dacht en voelde. Een sterk beeldende ervaring.”

Roel

“Ik ben werkzaam in de zorg en mensen in de zorg zijn meestal beter in het zorgen voor anderen dan voor zichzelf. Hoe was dat bij mij? Met die vraag ging ik de wei in. En alle drie de paarden gaven aan wat er speelde. Dit inzicht bracht mij verder.”

Anneke