Introductie

Loop je tegen zaken aan waarvoor je meer inzicht en competentie nodig hebt? CHDM biedt diverse trainingen en workshops die je verder kunnen helpen.  Kijk bij ‘trainingsaanbod’ voor een overzicht. Alle trainingen kunnen ook aan groepen gegeven worden. In overleg maken we ook trainingen op maat.

Werkwijze

Trainingen van CHDM:

  • zijn persoonlijk en oplossingsgericht
  • hebben diepgang en zijn altijd in een veilige sfeer

Altijd staat het leerproces van de individuele deelnemers centraal. Wanneer tijdens oefeningen leervragen en persoonsgebonden situaties naar voren komen, dan wordt dit als leersituatie in het leerproces ingezet.

We vinden het belangrijk dat alle deelnemers zich serieus genomen weten en dat andere deelnemers meeleren. Het gaat niet om aangeleerde kunstjes maar om complexe of lastige situaties beter te kunnen hanteren.
 Groepsleden adviseren elkaar. Dit versterkt het probleemoplossend vermogen van deelnemers.
 Door de persoonlijke adviezen ervaren deelnemers een hoog leerrendement van de trainingen.

Hoe lang?

De trainingen bestaan uit meerdere dagen waarin je tijd hebt te oefenen met nieuw inzicht en gedrag.
 De workshops worden aangeboden afhankelijk van de vraag, bijvoorbeeld 1,5 uur of een hele dag.

OVER

CHDM is een christelijke organisatie voor coaching, training en pastoraat, gevestigd in de plaatsen Ede, Houten, Woerden en Amersfoort.

De aanpak van CHDM kenmerkt zich als persoonlijk en praktijkgericht. ‘Een frisse kijk op jezelf zet jou in beweging en laat je krachtig kiezen’ is ons ‘mission statement’.